Hulp bij persoonlijke of relatieproblemen

relatieproblemen, relatietherapeut, relatietherapie, werk, stress, werkstress, gezin, drukte, achterhoek, zutphen, lochem, overspannen, burnout, burn-out, psycholoog, coach, therapeut

Heb je last van persoonlijke problemen op het gebied van bijv. werk, gezondheid, financiën of de relatie met je (ex-)partner?
Zit je zelf niet lekker in je vel, waardoor je je kind(eren) niet de liefde, aandacht en opvoeding kunt geven die je zou willen geven?
Heb je wellicht nare ervaringen uit je eigen kindertijd niet goed verwerkt?

Praktijk Kindertijd biedt zowel kinder- als oudertherapie, wat betekent dat je in veel gevallen niet naar een andere coach of therapeut hoeft te gaan om je eigen gevoelsproblemen aan te pakken. Voordeel hiervan is dat je je verhaal niet nóg een keer bij iemand anders hoeft te doen en dat we de kind- en oudersessies goed op elkaar kunnen afstemmen.

Tevens biedt Praktijk Kindertijd de mogelijkheid van (ex-)partnergesprekken indien er sprake is van relationele spanningen of moeilijkheden die een prettige opvoeding en/of ontwikkeling van jullie kind(eren) in de weg staan.