Reacties van ouders

(Vanwege de privacy zijn de namen veranderd.)

Ik vond de sessies zeer nuttig, verhelderend en rustgevend voor zowel Mees als mijzelf. Er is veel meer rust, minder angst en agressie bij Mees. Hij is weer zichzelf, vol liefde en energie. Dank je wel voor je hulp!
Vader van Mees (8)

 

Het contact was laagdrempelig en Femke voelde zich op haar gemak. We zien in haar nu meer rust. Ze zit beter in haar vel en kan gemakkelijker omgaan met stress.
Ouders van Femke (10)

 

Kirsten is bevlogen en inlevend. We zijn wat bewuster met een aantal punten aan de slag gegaan. Esmee heeft het afgelopen jaar een stuk groei doorgemaakt en kan nu zelf ook beter dingen aangeven.
Moeder van Esmee (12)

 

Lisa is rustiger geworden, wij als ouders dus ook. Het is weer ontspannen en gezellig in huis en onze dochter heeft weer een glinstering in haar ogen.
Moeder van Lisa (10)

 

Fijn dat er naar het grotere geheel wordt gekeken. Bijzonder om te ervaren dat zelfs zonder Rosalie te zien, het probleem opgelost kon worden, nadat het medische traject bij onze dochter niet geholpen heeft, nu wel. Super bedankt! De gezinsopstelling was een bijzondere ervaring en heeft ons echt inzichten gebracht.
Ouders van Rosalie (6)

 

Het gaat nu goed thuis. Ik merk dat als ik Pien meer uitleg geef, ze beter begrijpt waarom iets wel of niet kan. Dat geeft meer rust in het gezin. Erg bedankt voor wat je ons geleerd hebt en zullen dat zeker blijven gebruiken.
Moeder van Pien (12)

 

Met Chiel gaat het heel erg goed. Het is een heel ander kind nu: rustiger, vrolijk, lief en hij heeft geen boze buien meer. Hij uit zich nu ook veel meer, vertelt wat hem bezig houdt en hoe hij zich voelt. Ook de juf is positief over zijn gedrag en ziet net als ik een grote verandering. Het eindresultaat is zoals ik gehoopt had. Bedankt Kirsten!!
Moeder van Chiel (8)

Je neemt de tijd en vraagt goed door. Ik heb vooral geleerd dat het heel belangrijk is dat Nienke door ons gehoord wordt. Over het algemeen lijkt ze rustiger te zijn geworden. Ze is minder snel in paniek en huilt minder snel, waardoor we beter met haar kunnen praten op moeilijke momenten.
Ik snap nu ook beter haar angst, doordat ik erachter ben gekomen dat ik vroeger als kind ook erg angstig was, door mijn thuissituatie. Die herinneringen had ik weggestopt.
Nienke ging graag naar je toe.
Moeder van Nienke (9)

Het was heel persoonlijk, Kirsten heeft goed door hoe alles en iedereen in elkaar zit, invoelend, prettig. Ik ben er heel positief over. Ik heb nu meer inzage/gevoel bij wat er speelt bij Kate en ons gezin. Meer handvatten hoe bepaalde situaties aan te pakken.
Moeder van Kate (10)

Ik denk dat er waardevolle inzichten naar voren zijn gekomen, waardoor Kate bewuster is waar haar gevoelens vandaan komen. Daarnaast kregen we handvatten om met de oorzaken aan de gang te gaan.
Vader van Kate (10)

Ik vond het makkelijk om met Kirsten te praten en een vertrouwensrelatie met haar op te bouwen. Ook het contact via email en telefoon verliep gemakkelijk. Haar holistische aanpak van problemen paste bij hoe ik ook in het leven sta.
Alice is nu in staat om te begrijpen waarom ze zich angstig voelt en om in praktijk te brengen wat Kirsten haar leerde. Als haar moeder voelde ik mij na de gezinsopstelling in staat om met nieuwe inzichten naar de situatie thuis te kijken en hoe ik haar kan helpen.
Moeder van Alice (17)

Ik vond de gezinsopstelling een inspirerende sessie, ik kijk er met een goed gevoel én verwondering op terug. Bovendien is Fenne sindsdien opvallend knuffelig en zacht. Bijzonder!
Het oudergesprek was ook heel zinvol en heeft ons echt aan het denken gezet. We hebben er nog lang over nagepraat.
Het gaat nu goed met Fenne. Ze zit goed in haar vel en is (over het algemeen) blij, met af en toe een kleine lastige bui door verveling o.i.d. 
Dus we zijn (nog) niet vaak bij je geweest, maar er hebben toch al heel wat verschuivingen plaatsgevonden!
Moeder van Fenne (7)

Ik heb de opstelling met de matjes als zeer verhelderend ervaren. Omdat het uit mijzelf kwam maakte het veel meer indruk, kwam het met meer emotie binnen, dan wanneer iemand mij van een ander standpunt probeert te overtuigen.
Het helpt mij om tijdens hectische, ruzieachtige situaties in het gezin niet meteen heftig te reageren, zoals ik gewend was, maar om meer rust te bewaren. Ik kan mij nu beter inleven in mijn kinderen. 
Bedankt voor de bijzondere ervaring!
Vader van Amy (10)

Wij vonden de therapie en begeleiding nuttig. Bij Nora merken wij dat ze minder angsten heeft en gelukkiger is. Ook gaan wij nu beter om met de problemen t.a.v. onze dochter.
Ouders van Nora (16)

Ik heb Kirsten ervaren als zorgvuldig en betrokken. Zij blijft altijd zoeken naar wat er aan de hand kan zijn. Ik heb meer zicht gekregen op de onderlaag, waardoor ik meer begrip kreeg en dingen kon plaatsen. Het is voor mij heel helend geweest. Ik merk bij mijzelf ook verandering: ik ben nu rustiger en kan beter uit de emotie blijven.
Jesse geeft ook aan dat hij er baat bij heeft gehad, ook voor hem is de hulp heel goed en positief geweest. De heftige kantjes zijn er af.
Moeder van Jesse (8)

Superveel dank voor je verslag van de gezinsopstelling. Ik sta er versteld van als ik het lees en heb er veel aan. En Sem heeft na zijn oefening bij jou minder/geen angst meer met slapen gehad.
Moeder van Sem (7)

Met Emy gaat het goed, ze zit goed in haar vel. Nog bedankt voor de sessies met haar. Het is fijn dat ze zich op haar gemak voelde bij je. Ze vond het fijn om naar je toe te gaan.
Vader van Emy (10)

De dagelijkse dingen met Fenna gaan nu beter, ze werkt beter mee, accepteert sneller ons ‘nee’. Ook raakt ze minder snel in paniek, waardoor we beter contact met haar kunnen maken.
De nieuwe tafelopstelling werkt ook goed, het is nu rustiger aan tafel. We zijn blij met de handvatten die je ons hebt gegeven. We zijn er nog niet, maar de situatie is niet meer onhoudbaar. Fenna ging graag naar je toe.
Vader van Fenna (6)

Ik was onder de indruk van je intuïtie en aanpak tijdens de Grote Schoonmaak voor Emma. En geloof het of niet: haar zenuwtrekjes zijn weg!
Dank je wel Kirsten! Ik vond het heel waardevol en zou mensen zo naar je doorverwijzen! Ik had vroeger toen ik klein was graag zo’n sessie ondergaan om niet alles met mij mee te sjouwen. Dat had een hoop gescheeld.
Moeder van Emma (12)

Je brede aanpak en diepgang heeft mooie inzichten opgeleverd. Je holistische en open houding werkt. We vonden je persoonlijke aanpak prettig. En mooi om te zien dat Jens snel vertrouwen in je had. Hij voelde zich thuis bij je. Ga zo door!
Ouders van Jens (14)

Ik vond de gesprekken fijn en open, je gaf goede tips. Er is nu meer rust in ons gezin en minder boosheid bij onze zoon.
Moeder van Mario (12)

Sinds de Grote Schoonmaak die we voor Lucas hebben gedaan, merken we dat hij letterlijk gegroeid is. Dit zien we aan zijn kleding, maar ook zijn gezicht is aan het veranderen. Het valt anderen ook op. Hij krijgt van de juf ook complimenten. Hij heeft zijn werkjes nu op tijd af en de juffen zijn heel tevreden.
Ik ben ook blij met de Grote Schoonmaak voor mijzelf, er viel een hoop op zijn plek. Er is meer rust in ons gezin, meer rust bij mijzelf. Dat is de grootste winst voor mij. Als ik goed in mijn vel zit, heeft de rest van het gezin daar ook profijt van.
De sessies met jou vond ik heel fijn. Je kan goed inleven, luisteren en hulp bieden. Top! Bedankt.
Moeder van Lucas (6)

Je begeleiding heeft goed geholpen, je hebt me goede adviezen gegeven. Marieke’s gedrag is positief veranderd, ze heeft geen extreme uitbarstingen meer. Ze heeft onlangs voor het eerst sorry gezegd voor haar gedrag, uit zichzelf de keuken opgeruimd en me zelfs om een knuffel gevraagd, wat ze nooit deed. Ik heb nu een veel beter contact met haar en we praten opener met elkaar. Marieke geeft zelf ook aan dat onze relatie is verbeterd.
Moeder van Marieke (17)

Roos uit haar gevoel nu meer. Je opvoedadviezen hebben ook gewerkt, ze eet nu beter. En ze is vaker uit zichzelf behulpzaam. Onze opvoedstijlen liggen nu ook dichter bij elkaar.
Ouders van Roos (7)

We hebben je opvoedadviezen opgevolgd, waardoor het een stuk beter gaat thuis. We hebben bijv. het avondritueel aangepast, waardoor Angelina nu op tijd gaat slapen.
Moeder van Angelina (9)

Ik vond de therapie en de begeleiding heel zorgzaam en betrokken. Onze zoon is door de sessies dichter bij zijn gevoel komen te staan en heeft een stukje angst overwonnen. Hij durft nu dingen die hij voorheen niet durfde, zoals fietsen in de drukke ochtend- en avondspits.
Vader van Bart (9)