Reacties van kinderen

(Vanwege de privacy zijn de namen veranderd.)

Ik vond het bij Kirsten leuk en fijn. Zij heeft mij geholpen om meer gelukkiger te worden. Het was mooi rustig bij haar en dat vond ik heel fijn.
Esmee, 12 jaar

 

Ik vond het gezellig bij Kirsten. Ze heeft mij geholpen met m’n gevoelens beheersen. Ik word nu minder snel boos.
Yaro, 13 jaar

 

Ik vond de gesprekken met Kirsten erg fijn. Het was erg persoonlijk. Het was fijn om met iemand te praten die buiten de situatie stond. Elk gesprek voelde ik mij begrepen. Zij heeft mij het gevoel gegeven dat ik er niet alleen voor sta.
Julia, 17 jaar

 

Ik vond het leuk fijn en prettig. Het heeft super goed geholpen. Kirsten heeft mij met stres woede verdriet en nog veel meer geholpen. Alles is nu makkelijker voor mij.
Femke, 10 jaar

 

Het is bij Kirsten heel rustgevend, want daarna was ik altijd gewoon helemaal rustig. Ze heeft me heel erg geholpen met mijn boosheid en irritatie. De band tussen mij en mijn familie is beter geworden en ik word minder snel boos en ook minder heftig boos.
Pien, 12 jaar

 

Ik ben rustiger geworden en vind niet meer heel veel dingen echt eng.
Lisa, 10 jaar

 

Ik vond het leuk bij Kirsten. Ze heeft mij geholpen met mijn boosheid en leren vrienden maken.
Bas, 9 jaar

 

Ik heb niet zo vaak buikpijn meer. Soms nog wel een beetje, maar dat gaat nu snel weer over.
Angelina, 9 jaar

Ik vond de bijeenkomsten leerzaam en leuk. Kirsten heeft me geholpen mezelf te hervinden en meer lol te hebben. Ik ben nu vrolijker en mijn ouders zijn makkelijker geworden. Het was precies de hulp die ik nodig had.
Jens, 14 jaar

Het was leuk en leerzaam, wel een beetje emotioneel ;-) Ik heb meer over mezelf geleerd en ik weet nu ook wat ik moet doen als ik boos ben. En ik zeg nu meer over wat er echt in me omgaat tegen mijn ouders.
Kate, 10 jaar

Ik vond het erg fijn dat ik werd geholpen met mijn problemen toen ik niet wist hoe ik het zelf moest oplossen. Ook waren de bijeenkomsten niet geforceerd en was Kirsten erg vriendelijk. Ze heeft mij geholpen met het leren omgaan met mijn paniekaanvallen en angstgevoelens. Ik weet nu hoe ik met deze gevoelens kan omgaan. Ook al heb ik er soms nog wel last van, is het niet meer zo erg als voordat ik bij Kirsten kwam.
Alice, 17 jaar

Het was fijn dat ik niet als kind werd behandeld.
Jelle, 13 jaar

Ik vond de hulp van Kirsten goed, want mijn meeste problemen zijn opgelost. Ze is ook heel aardig.
Tess, 12 jaar

Ik vond de sessies fijn, het voelde alsof er dingen werden opgelost. Kirsten heeft mij met al mijn doelen geholpen. En mijn ouders en ik kunnen nu beter met elkaar praten.
Nora, 16 jaar

Het was leuk bij Kirsten. Ik vond het fijn om te praten over dingen, over hoe het met mij gaat. Zij heeft mij geholpen met alle dingen die we hebben geoefend, bijvoorbeeld over boosheid. Ik ben nu minder snel boos en mama ook.
Jesse, 8 jaar

Ik vond de bijeenkomsten leuk. Kirsten heeft me geholpen met mijn boosheid. En mijn hoofd is wat leger.
Mario, 12 jaar

Het was leuk en grappig bij Kirsten en soms een beetje raar.
Chiel, 8 jaar

Ik vond het leuk bij Kirsten. Ze heeft me geholpen om voor mezelf op te komen. En mama en papa zijn nu minder boos.
Nienke, 9 jaar

Mijn hersenen waren heel vies en donker, omdat ik ze nooit schoonmaakte. Als ik vieze hersenen heb, denk ik niet goed na. Mijn hoofd is nu glanzend als een diamant, mooier dan een edelsteen, zó schoon!
Roos, 7 jaar

Ik praat nu meer en heb geen pijn in mijn buik meer. Je bent heel lief en aardig!
Angela, 11 jaar

Ik kon echt álles aan Kirsten vertellen.
Tim, 10 jaar