Home » Contact » Voor verwijzers

Voor verwijzers

Beste verwijzer,

Mijn naam is Kirsten van Berchum (1972). Ik heb voor mijn werkzaamheden een jeugdhulpcontract afgesloten met de gemeenten Zutphen, Lochem, Brummen en Voorst (behandeling basis en hoog).‚Äč

Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk aan huis als psychosociaal en holistisch kindertherapeut. Daarnaast werk ik sinds 2000 als ambulant hulpverlener in de jeugdzorg; eerst met jongeren en hun ouders vanuit de jeugdreclassering, daarna als opvoedkundig gezinsbehandelaar, ouderschapsbemiddelaar (na scheiding) en opvoedtrainer.

Naast de kindertherapie bied ik tevens gezinscoaching aan huis voor inwoners van de gemeenten Zutphen en Lochem. Ook deze hulp valt onder 'behandeling jeugd individueel, basis en hoog'. Zie voor meer informatie www.kindertijdgezinscoaching.nl.

Ik heb een gedragswetenschappelijke achtergrond (sociale wetenschappen, specialisatie jeugd en gezin) en heb me daarna als jeugd- en gezinsprofessional en vervolgens ook als kindertherapeut ontwikkeld via diverse (post) hbo-opleidingen, in zowel de reguliere als complementaire (alternatieve) jeugd- en gezondheidszorg.

Ik ben als therapeut aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg / NFG. Daarnaast ben ik aangesloten bij het RBCZ: een overkoepelende organisatie voor gecertificeerde hbo-therapeuten in de aanvullende gezondheidszorg. Tevens ben ik als jeugd- en gezinsprofessional geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd / SKJ.

Neem gerust telefonisch of per e-mail contact op voor vrijblijvend overleg.